Cane Corso

Cane Corso

Cane Corso mister medium af sin pæls. Hunden kræver beskedne pelsstell.

Hunderacen kræver medium fysisk træning.

Hunde kan være mistænksom og vagt over fremmede. Ikke aggressive over for andre hunde. Hunde er gode med børn.

Racehundens anatomi: Cane Corso er en enorm hunderace. Hannerne er 61 til 69 centimeter høy. Tæverne er 58 til 64 centimeter høy. Hannerne er 45 til 50 kg. Tæverne er så tungt som 40 til 45 kg. Cane corso har lille hengende men ofte beskæres de ører. Føttene er normalt relativt lang. Cane Corso har en massive form. Halen er kort og hengende. Næsenpartiet er relativt kort. Pælsen på cane corso er kort.

Anden info om cane corso: Beregnet år at leve for en cane corso er 10 til 11 år. Cane corso er normalt ikke så avancerede å finde i annoncer. Dette hunderace er også omtalt som Cane Corso, Italian Corso Dog. Kaldenavn på engelsk på cane corso er Cane Corso.

Gruppering af cane corso: Cane Corso er includert i registeret til FCI. De er plassert i seksjon «molosser» (2.2) i gruppen «pinscher-, schnauzer-, molosser og sennenhunder». FCI mærke for cane corso er 343 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 2007-05-21. AKC (American Kennel Club) har satt hunderacen i «forskellige racer». UKC (United Kennel Club) har hunderacen i «vagthunde». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert hunderacen som «brukshunder».

Cane Corso er en vagthund. Dette er en vag form for hund hund Sharp vage og formålet er at have en afskrækkende virkning og eventuelle angreb.

Cane Corso er blevet brugt som kamphund. Hundekamper bruges til underholdning og til at tjene penge, og kan generere indtægter for involvertelir indstillet til kampen, ofte med døden til følge. Det er forbudt mod hundekampe i de fleste lande i verden.

Cane Corso har sin oprindelse fra Italien.

Cane Corso fotos

Cane Corso Cane Corso Cane Corso Cane Corso Cane Corso Cane Corso Cane Corso Cane Corso Cane Corso Cane Corso Cane Corso

Cane Corso innlegg

du bruger mit billede, uden at have fået lov

hunden på billedet foran muren er min og jeg har copyright på mine billeder. Man må gerne bruge dem, hvis man spørger mig først og iøvrigt linker til min hjemmeside.

Tilsvarende racer

Listen nedenfor viser en liste over racer udseende cane corso:

Hunderacer
Hunderace liste
Små hunderacer
Medium hunde
Store hunderacer
Populære racer
Sjældne hunde
Allergier

Hunderace
Airedale Terrier
Airedale Terrier


Hunderacer

Politihunde · Slædehunder · Vagthunde racer · Ulvkrydsniger · Kamphunde · Selskabshunde · Hyrdehunde · Spidshunde · Jagthunde · Primitive ·


FCI - UKC - AKC - CKC

Hunde og hundedyr Tamhund
Hundeagtige dyr
Villhunde
Ulve
Krydsninger


Copyright © 2018 hunderacer.net
Denne side, Hunderacer, bør ikke bruges som den eneste ressource til at få information om hundeacer. Opdrættere og kennelklubber tilbyder opdateret information samt råd og vejledning til dem, der vil gå til at købe hunden. Medmindre andet er angivet, har vi brugt information fra kilder på internettet i vores beskrivelser af hundeacer, og vi vil derfor blive udsat for fejl. Det er en mulighed for at fremsætte forslag til beskrivelser af hundeopdræt.