Hunderacer
Hunderace liste

Cane Corso

Cane Corso

Cane Corso mister medium af sin pæls. Hunden kræver beskedne pelsstell.

Hunderacen kræver medium fysisk træning.

Hunde kan være mistænksom og vagt over fremmede. Ikke aggressive over for andre hunde. Hunde er gode med børn.

Racehundens anatomi: Cane Corso er en enorm hunderace. Hannerne er 61 til 69 centimeter høy. Tæverne er 58 til 64 centimeter høy. Hannerne er 45 til 50 kg. Tæverne er så tungt som 40 til 45 kg. Cane corso har lille hengende men ofte beskæres de ører. Føttene er normalt relativt lang. Cane Corso har en massive form. Halen er kort og hengende. Næsenpartiet er relativt kort. Pælsen på cane corso er kort.

Anden info om cane corso: Beregnet år at leve for en cane corso er 10 til 11 år. Cane corso er normalt ikke så avancerede å finde i annoncer. Dette hunderace er også omtalt som Cane Corso, Italian Corso Dog. Kaldenavn på engelsk på cane corso er Cane Corso.

Gruppering af cane corso: Cane Corso er includert i registeret til FCI. De er plassert i seksjon «molosser» (2.2) i gruppen «pinscher-, schnauzer-, molosser og sennenhunder». FCI mærke for cane corso er 343 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 2007-05-21. AKC (American Kennel Club) har satt hunderacen i «forskellige racer». UKC (United Kennel Club) har hunderacen i «vagthunde». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert hunderacen som «brukshunder».

Cane Corso er en vagthund. Dette er en vag form for hund hund Sharp vage og formålet er at have en afskrækkende virkning og eventuelle angreb.

Cane Corso er blevet brugt som kamphund. Hundekamper bruges til underholdning og til at tjene penge, og kan generere indtægter for involvertelir indstillet til kampen, ofte med døden til følge. Det er forbudt mod hundekampe i de fleste lande i verden.

Cane Corso har sin oprindelse fra Italien.

Cane Corso fotos

Cane Corso Cane Corso Cane Corso Cane Corso Cane Corso Cane Corso Cane Corso Cane Corso Cane Corso Cane Corso Cane Corso

Cane Corso innlegg

du bruger mit billede, uden at have fået lov

hunden på billedet foran muren er min og jeg har copyright på mine billeder. Man må gerne bruge dem, hvis man spørger mig først og iøvrigt linker til min hjemmeside.

Tilsvarende racer

Listen nedenfor viser en liste over racer udseende cane corso:

Tilfældig race
Dorset Olde Tyme Bulldogge

Find hunderace
Søg og find hunderace.


Hunderacer

Hunderacer - små
Hunderacer - medium
Hunderacer - store
Hunderacer - kæmper

FCI - UKC - AKC - CKC
Politihunde
Slædehunder
Vagthunde racer
Ulvkrydsniger
Kamphunde

Selskabshunde
Hyrdehunde
Spidshunde
Jagthunde
Primitive

Populære hunderacer
Sjældne racer
Allergier

Hunde og hundedyr Tamhund
Hundeagtige dyr
Villhunde
Ulve
Krydsninger
Hunderacer Danmark   |   Copyright © 2017 hunderacer.net